Najava vikenda: Zvezda na pet frontova

Ove nedelje hokejaški vikend počinje u četvrtak. Juniori Crvene zvezde u ledenoj dvorani „Pionir“ u prvom duelu dvomeča dočekuju vršnjake iz Jesenica u 17.15. U petak nas očekuje susret istih rivala na istom mestu, ali u 8.00. Već u subotu selekcija Crvene zvezde do 19 godina putuje u Ljubljanu na dvomeč sa Salvijom.

Slekcija Partizana U16 u četvrtak putuje u Slovačku gde će u Mihalovcima od 7. do 9. februara igrati treće kolo Karpatske lige.

Crveno-beli hokejaši uzrasta do 12 godina u subotu i nedelju u Zagrebu igraju polufinale regionalne SLO lige. Kao najboljoj ekipi iz Srbije Zvezdi je obezbeđeno učešće na finalnom turniru, a u Zagrebu su u grupi sa Olimpijom, Mladosti i Triglavom.

Veteani Crvene zvezde i Vojvodine u subotu od 22:15 u ledenoj dvorani „Pionir“ igraju utakmicu nacionalnog šampionata prve lige grupe B.

Seniori Crvene zvezde privode kraju takmičenje u IHL karavanu, do plej-ostalo je još pet utakmica, a dve ih očekuju već ovog vikenda u „Pioniru“ u 16.00 protiv Triglava.

U subotu od 13.00 u ledenoj dvorani SPENS u Novom Sadu na programu je peti turnir Girls global game u organizaciji Saveza hokeja na ledu Srbije i pod pokroviteljstvom IIHF.

Najmlađi hokejaši do sedam godina igraju treći turnir „Babz kids“ lige, Vojvodina u Novom Sadu u nedelju dočekuje NS Starse, Crvenu zvezdu i Saprtak dok su mali hokejaši Partizana slobodni.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.