Savez pozvao klubove da izaberu predstavnike za učešće u projektu HPP na Bledu

Savez hokeja na ledu Srbije pouzdan je partner organizacije HPP (Hockey Partnership for Progress) koja kontinuirano sprovodi razne projekte u cilju podizanja nivoa kvaliteta i organizacije hokeja u regionu. Shodno tome, tokom održavanja završnog turnira U12 IHL lige na Bledu od 13. do 15. marta, na kome će učestvovati Crvena zvezda, biće organizovane brojne radionice i predavanja koje će držati strani eksperti.

Osim članova stručnog štaba beogradskih crveno-belih, za učešće na ovom svojevrsnom hokejaškom seminaru u Sloveniji, Savez hokeja na ledu Srbije dobio je još tri pozivnice. Iz tog razloga, generalni sekretar SHLS Danilo Vukotić na adrese svih klubova uputio je dopis sa željom da se klubovi međusobno dogovore i izaberu tri trenera koji će uzeti učešće, a rok za prijavu je 6. mart.

Na završnom turniru U12 IHL lige osim Crvene zvezde i domaćina HK MK Bled (Slovenija) učestvovaće još HK NSA (Bugarska), KHL Medveščak Mladi (Hrvatska), Vukovi Sarajevo (Bosna i Hercegovina), i MKDSLO Mix (kombinovani tim Severne Makedonije i Slovenije).

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.