Održana prva video konferencijska sednica Skupštine SHLS

Prvi put u istoriji Saveza hokeja na ledu Srbije održana je video konferencijska sednica Skupštine. Zasedanju je prisustvovalo 15 delegata: Per- Aleksandar Jakovljević, Daragan Komazec (Patizan), Vladimir Momčilović, Ana Čolić (Marbo), Vojin Popov, Srđan Vračarić (Vojvodina), Uroš Brestovac, Svetlana Kolarić (Spartak), Vladimir Popović, Aleksandar Mijušković (DN Beograd), Ivan Savićević, Vojin Koljenšić (Crvena zvezda), Ljubomir Maksimov, Nataša Vukelić (NS Stars) i Tibor Fazekaš (Udruženje hokejaških sudija), a sednicu je vodio Marko Milovanović, predsednik SHLS.

Delegati Skupštine jednoglasno su usvojili finansijski izveštaj za 2019. godinu, kao i izmene Statuta i Pravilnika SHLS koje su morale biti urađene zbog usklađivanja sa Zakaonom o sportu, zahtevima Ministarstva omladine i sporta i međunarodne hokejaške federacije IIHF.

Pod tačkom razno diskutovalo se o mogućem povlačenju seniorskog tima Crvene zvezde iz svih regionalnih takmičenja koje je najavio Ivan Savićević usled nedostatka finansijskih sredstava. S obzirom da je konstatovano da bi takav eventualni epilog mogao da ugrozi opstanak seniorske lige, ali i negativno uticao na razvoj mlađih kategorija, predloženo je da se kroz radne sastanke klubova članova SHLS i rukovodstva SHLS pronađe rešenje za potencijalne poteškoće sa kojima možemo da se susretnemo. O svim dešavanjima vezanim za ovu, kao i sve druge aktuelne teme, blagovremeno ćemo obavestiti sve ljubitelje hokeja.

Delegati Skupštine dotakli su se i teme radova na renoviranju ledene hale Pionir i da li bi nepoštovanje rokova završetka moglo da utiče i na pomerenje početka naredne takmičasrke sezone

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.