Serbia Girls turnir

Još jedno okupljanje ekipe Serbia Girls na turniru održanom u Sarajevu u saradnji dva saveza SHLS I HSBiH. Turnir je trajo tri dana u periodu  od  23.04 do25.04 , tokom kojeg su odigrana su 3 duela, gde su u sva tri igračice iz Srbije donele pobedu (12:1 , 10:1 , 4:1). Igračice tima Serbia Girs u godištu od 2002 do 2008 pokazale su svojim sposobnostima da su one pravi izbor za buduću žensku reprezentaciiju.Na ovaj način i kroz ovakve akcije i turnire obezbeđuje se preko potreban zajednički trening i druženje,koji u velikoj meri doprinose jačanju ekipe.

 

Prilikom razgovora trener Uroš Brestovac nije mogao da sakrije svoje oduševljenje sa napredkom igračica. „Zaista sam zadovoljan kako devojčice napreduju. Od prvog susreta se u njima vidi velika želja da napreduju i pokažu svima za šta su sposobne. Sa svakim treningom sam primetio veliko poboljšanje,  svakim danom zajedno postaju sve bolji tim. Milism da su sposobne da pariraju i nekim jačim timovima iz regiona poput devojčica iz Hrvatske i Bugarske, a verujem i da same jedva čekaju na tu priliku.“ Rekao je Uroš.

 

U narednom periodu u planu je dalji razvoj i jačanje ekipe Serbia girls kao i stvaranjeuslova za osnivanje reprezentativnih selekcija koje će učestvovati na zvaničnim IIHF prvenstvima.

 

 

Sastav Serbia Girls

R.BR. PREZIME I IME KLUB
1. Vereš Sintia HK Spartak
2. Ilić Ana Crvena Zvezda
3. Vrhoci Valentina Crvena Zvezda
4. Čizmić Katarina HK Partizan
5. Vasiljevid Katarina HK Partizan
6. Ilić Dana
7. Radović Tamara HK Vojvodina
8. Radović Jana HK Vojvodina
9. Milišić Ksenija HK Vojvodina
10. Tomašević Dunja HK Vojvodina
11. Ivanov Iva HK NS Stars
12. Milodanović Ana HK Spartak
13. Sekulić Elena HK Spartak
14. Benčić Anastasija HK Spartak
15. Stantić Sara HK Spartak
16. Rac Sabo Hanna HK Spartak
17. Popov Jovana HK Spartak
18. Rac Sabo Lilla HK Spartak
TRENERI:
1. Brestovac Uroš
2. Drozdik Vladan

 

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.