Korak nazad za Orlove

Ni duel sa Estoncima poslednjeg dana Svetskog prvenstva divizije 1 grupe B za seniore u Poljskoj hokejašima Srbije nije doneo bodove.

Rezultati po danima:

Srbija – Japan 0:8 (0-2, 0-5, 0-1)

Ukrajina  – Srbija  7:0 (2:0, 3:0, 2:0)

Srbija – Poljska 2:10 (1:3,0:3,1:4)

Estonija – Srbija 4:2 (2:1, 1:0, 1:1)

Tim Srbije : Ranković , Beaton, Anić, Mladenović, Pejčić, Tomašević, Dragović, Vučurević, Pušac N., Pušac M. , Popović, Novaković, Subotić, Španjević, Djumić, Racić, Savić,  Podunavac, Mitrović, Grković, Janković, Kravljanac. Selektor: ANASTASIADIS Spiros.

Bilo je teško Orlovima da probiju Estonsku odbranu u prvom delu. Tek tri šuta ka golu, medjutim jedan pak je završio u mreži Tupamaki Jusija. Mirko Djumić u 5. minutu trese mrežu Estonaca, donosi rezultat 2:1 i daje nadu našim momcima da mogu do bodova. U nastavku sličan odonos šuteva, medjutim bez pogodaka sa naše strane do 57. minutra kada je Mirko Djumić postigao još jedan gol za rezultat od 4:2.

Hokejaši Srbije se tako bez osvojenih bodova u Poljskoj vraćaju ne samo kući, već i u nižu diviziju u kojoj su 2019 godine „žarili i plaili“, da se još malo uigraju, ojačaju i za godinu dana pokušaju da ponove uspeh iz Beograda.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.