SP U20: Počele pripreme za Logronjo, u sredu prvi test protiv Hrvatske

 

Na prvoj prozivci selektora Nemanje Jankovića u našoj najvećoj ledenoj hali u utorak se pojavilo dvadesetak hokejaša koji su odradili dva treninga, a već u sredu ujutru očekuje ih put u Hrvatsku na trening utakmicu sa domaćom selekcijom istog uzrasta, koja se takođe priprema za prvenstvo sveta Grupe A, koje počinje već u nedelju u estonskom Talinu.

Duel sa "Vatrenima" u Gorskom kotru biće odličan test za proveru trenutnog stanja našeg tima i projekciju daljeg toka priprema u Beogradu tokom decembra. Pred put u Španiju, posle novogodišnjih praznika, srpske hokejaše očekuje trening meč u Subotici sa seniorima Spartaka i najverovatnije gostovanje u Sloveniji tamošnjim ligašima, a tačna imena rivala biće poznata naknadno.

Na Svetskom prvenstvu Divizije II, Grupe B u Logronju naša reprezentacija sastaće se sa selekcijama Koreje, Belgije, Australije, Meksika i domaćina Španije, a na njemu će srpski juniori braniti bronzanu medalju koju su osvojili u januaru ove godine na svetskom šampionatu u Novom Sadu.

Više fotografija sa početka priprema pogledajte u galeriji na našoj stranici na Fejsbuku.

Foto: SHLS

Foto: SHLS

Foto: SHLS

 

You might also like

Comments are closed.