Apel Saveza hokeja na ledu Srbije klubovima za ažuriranje informacija o igračima

Saveza hokeja na ledu Srbije poziva sve hokejaške klubove da u što kraćem roku  dostave validne podatake o svojim igračima. Ovakav korak je neophodan, kako su uočene nepravilnosti u prethodno dostavljenim spiskovima i s obzirom na promene u sastavima timova, usled odlazaka igrača u inostranstvo ili promena kluba.

U cilju što bolje pripreme i organizacije takmičarske sezone koja je pred nama, SHLS je istakao važnost precznih i tačnih informacija o igračima. Nedostatak ovakvih podataka otežava kreiranje propozicija i pravovremeno planiranje, te ugrožava uspešnu realizaciju zvaničnih takmičenja u svim kategorijama.

Predstavnici klubova se pozivaju da do 4. avgusta 2023. do 17h dostave potpune i tačne spiskove igrača. Samo uz ažurirane informacije, SHLS će moći pravilno da strukturiše takmičenja za sezonu 2023/24. Takođe, klubovi će biti u prilici da daju svoje sugestije i komentare na predloženi plan takmičenja, kao što je i dogovoreno na sastancima sa predstavnicima klubova koji su održani tokom letenje pauze.

U slučaju da se klubovi ne dostave potrebne informacije do navedenog datuma, Savez će biti prinuđen da samostalno kreira plan takmičenja za narednu sezonu, što bi moglo dovesti do kašnjenja u organizaciji takmičenja i narušiti tok istog.

Savez hokeja na ledu Srbije se zahvaljuje svim klubovima na razumevanju važnosti ovog zahteva i unapred se raduje uspešnoj saradnji u cilju jačanja hokeja na ledu u Srbiji

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.