Proširenje prijava za Kamp Karataš

Usled malog broja prijava na kamp “Karataš”, a konstantne želje Saveza hokeja na ledu Srbije da pruži hokeju u našoj zemlji mogućnost da se razvija ka boljoj budućnosti, odlučeno je da se omogući i igračima i igračicama rođenim 2007, 2008, 2009 i 2010 godine da se prijave.

Kamp će se održati u Davidovcu od 9. do 14.08, a rok za prijavu je do petka, 7.7 na priloženom linku.

Poziv za kamp je poslat svim klubovima, a ukoliko zainteresovani roditelji nisu dobili dovoljno informacija, možete direktno kontaktirati Savez, dok prijavu možete izvršiti i direktno na priloženom linku.

Kamp Karataš pruža jedinstvenu priliku mladim hokejašima i hokejašicama da maksimalno razviju svoj potencijal kroz različite treninge i vežbe izgradnje timskog duha. Sa njima će raditi neki od najboljih trenera, čiji je cilj dalji razvoj hokeja u Srbiji i obezbeđivanje svetle budućnosti ovog sporta.

S obzirom na izuzetno mali broj prijava, Savez još jednom ističe važnost prijave klubova i roditelja u što većem broju kako bi se osigurao dalji napredak hokeja u zemlji. Cena kampa iznosi 13.500 dinara, a ta suma pokriva sve troškove prevoza, smeštaja i ishrane tokom boravka na kampu.

 

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.