Poraz Srbije na startu SP u Zagrebu

 

 

 

Srbija – Hrvatska 1:2 (0:0, 0:1, 1:1)

Strelac za Srbiju: Marković (41. minut).

Strelci za Hrvatsku: Paulović (39. minut), Canić (59. minut).

SRBIJA: Vasić, Ilijin, Marković, Stojsavljević, Dragović, Subotić, Vdović, Salom, Pejović, Vrućinić, Savović, Racić, Mladenović, Pejčić, Anđelković, Mirkov, Mašić, Mitrović, Marnković, Vuković, Tharakan.

HRVATSKA: Troha, Gorsić, Đerek, Dobrić, Grgurić, Selitaj, Vragolović, Kramarić, Joja, Polonijo, Plestina, Rakar, Belina, Matisin, Paulović, Hanzek, Canić, Cerovečki, Belinić, Idžan, Burazin, Dimitrijević.

Reprezentacija Srbije porazom je startovala na U18 Šampionatu sveta Druge divizije B grupe. Naši oklopnici su u vrlo neizvesnom meču izgubili od Hrvatske rezultatom 2:1. Pred više od 1200 gledalaca u Domu sportova Hrvati su poveli golom Paulovića u 39. minutu iako su tom trenutku imali igrača manje.

Izjednačenje je stiglo samo 34 sekunde od početka treće trećine, a strelac za našu selekciju bio je Marković. I kada se očekivalo da će meč otići u produžetak, prvo je Stojsavljević je zaradio isključenje, a samo 96 sekundi pre kraja Canić je pogodio mrežu za veliku radost domaćih igrača i navijača.   

U ostalim utakmicama Španija je pobedila Island rezultatom 8:3, dok je Kina bila bolja od Holandije tek posle penala 6:5. U narednom kolu Srbija igra protiv Španije, a taj meč je na programu od 16 sati i 30 minuta.

 

 

 

You might also like

Comments are closed.