U prisustvu Nenada Borovčanina predstavljen dres reprezentacije Srbije za SP

 

Na ulasku u završnu nedelju priprema za Svetsko prvenstvo, u hali „Pionir“ je organizovan „Media Day“ sa ciljem podizanja svesti o šampionatu i predstavljanja ekipe i dresa reprezentacije Srbije u kojem će naši „oklopnici“ nastupiti na prvenstvu.

Pored novinara beogradskih redakcija, ovom događaju prisustvovao je i Nenad Borovčanin, državni sekretar za omladinu u Ministarstvu omladine i sporta, koji je još jednom zahvalio našim reprezentativcima na podršci u Kampanji za borbu protiv govora mržnje i poželeo mnogo sreće na predstojećem Svetskom prvenstvu.

Izrazivši zahvalnost na lepim željama, selektor reprezentacije Srbije Nikola Bera je gospodinu Borovčaninu ovom prilikom uručio prigodan poklon – dres sa potpisima reprezentativaca.

 

Selektor Nikola Bera i državni sekretar Nenad Borovčanin

Foto: Miloš Rafailović

 

Svetsko prvenstvo u hokeju na ledu za seniore Divizije II, Grupa A održaće se od 9. do 15. aprila 2014. godine u Beogradu, u ledenoj dvorani „Pionir“. Svečano otvaranje na programu je 9. aprila u 19.45 časova.

Na svetskom šampionatu će pored domaće selekcije Srbije učestvovati i reprezentacije Australije, Belgije, Estonije, Izraela i Islanda.

Svetsko prvenstvo organizovano je pod pokroviteljstvom Međunarodne hokejaške federacije (IIHF), uz veliku podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije. Svetski šampionat u Beogradu biće prvo seniorsko planetarno takmičenje u našem glavnom gradu od 2005. godine i predstavljaće odličnu priliku da se na delu vide najbolji srpski seniori, a domaći seniorski hokej ponovo približi sportskoj javnosti.

{AG}wc/2014WMIIA/2014-04-01_Dres{/AG}

You might also like

Comments are closed.