Završen turnir "UNIQA 2014", Tisa Volan konačni pobednik

 

Turnir mlađih kategorija „Uniqa 2014“ koji je sada već dobio obrise tradicionalnog, ove godine je održan u kategoriji U15 i okupio je šest ekipa iz Mađarske, Slovenije i Srbije, a konačan trijumf sasvim zasluženo je odnela mađarska Tisa Volan koja je zabeležila svih šest pobeda na turniru.

Ekipa iz Segedina je u finalu savladala domaći tim Beostara rezultatom 3:2 i osvojila prvo mesto. U utakmici za treće mesto Crvena zvezda je istim rezultatom slavila protiv slovenačkog Celja, dok je peto mesto osvojio Partizan ubedljivom pobedom nad timom Beograd rezultatom 11:1.

Za najboljeg golmana turnira prema izboru trenera je izabran Jug Mitić iz Beostara, najbolji defanzivac Vedran Bogešić, dok je najefikasniji igrač i najbolji strelac na turniru peter Androš iz pobedničke Tise Volan.

Turnir je organizovao HK Beostar iz Beograda uz veliku pomoć generalnog sponzora turnira „Uniqa osiguranja Srbija a.d.o.“ iz Beograda. Svaka ekipa odigrala je po šest utakmica, pet u grupnoj fazi tokom prva dva dana turnira, dok su u nedelju igrani mečevi za plasman.

Za više informacija o turniru „UNIQA 2014 Children Ice Hockey Trophy“, rezultatima mečeva, statistikama i dr.  možete pogledati na sajtu HK Beostar.

         

 Drugoplasirana ekipa HK Beostar i trećeplasirana SKHL Crvena zvezda

Foto: hkbeostar.rs

You might also like

Comments are closed.