Ilić: Dominirali smo celu utakmicu

Atmosfera u taboru naše reprezentacije posle pobede nad Belgijom (4:1), kao uostalom i tokom celih priprema, je izvanredna. Uvodni trijumf na Svetskom prvenstvu u Holandiji ulio je dodatno samopouzdanje našim igračima koji sa mnogo optimizma očekuju naredni duel sa Kinom koji je na programu u utorak od 16 sati i 30 minuta:

– Dominirali smo celu utakmicu – sumira utiske iz duela sa Belgijom kapiten našeg tima Stefan Ilić i dodaje:

– Igrali smo onako kako smo se dogovoril, siste je bi dobar, sjajno smo se borili, Arsa je super branio pa ubedljiv trijumf nije mogao izostati. Mnogo nam znači što smo turnir započeli pobedom. dobili smo dodatno samopuzdanje, ali ono što mislim da je važnije od svega da odigrali baš onako kako je trener to od nas zahtevao.

O narednom duelu sa Kinom Ilić je rekao:

– Igrali smo sa Kinezima pre dve godine, klizačka su ekipa i veoma su požrtvovani. Mi moramo da ponovimo pristup kao u meču sa Belgijom, jer mislim da u tom slučaju dobar reuzltat neće izostati. Jako mi je drago da je atmosfera u ekipi izvanredna, to je mnogo važan faktor u ostvarenju dobrog rezultata. Bečgiju smo već arhivirali, nema vremena za slavlje, fokusiramo se na narednog rivala i nadamo se najboljem – zaključio je Ilić.

U poslednjoj utakmici prvog kola Holandija je ubedljivo pobedila Kina rezultatom 7:0.

You might also like

Comments are closed.