Pobednički niz Zvezde i dalje traje, novi poraz Vojvodine

Kako sezona u IHL ligi sve više odmiče hokejaši Crvene zvezde sve su ubedljiviji. Zvezdini oklopnici nastavili su seriju trijumfa i u ledenoj hali Pionir savladali su Triglav sa 3:1 (1:1, 1:0, 1:0). Na taj način učvrstili su na prvom mestu na tebeli i povećali prednost u odnosu na drugoplasirano Celje na čak osam bodova.

Crveno-beli su poveli u 11. minutu golom Marka Brkušanina kome je odlično asistirao Čegrintsev. Tri minuta kasnije izjednačio je Potočnik, a u finišu druge trećine prednost crveno-belima doneo je Andrej Cvik.

Izabranici trenera Jovice Rusa pobedu su osigurali u poslednjem minutu. Marko Brkušanin se ovog puta asistencijom revanširao Čegrintsevu koji pogodio mrežu za veliku radost hokejaša Crvene zvezde.

Dok Zvezda niže uspehe, sa druge Strane Vojvodina nikako ne supeva da uđe u pobedničku seriju. Novosađani su ponovo poražni u SPENS-u, ovog puta od Mladosti 2:0 (0:0, 1:0, 1:0). Odolevali su hokejaši Vojvodine više od 30 minuta, ali su Zagrepčani golom Matošića došli do prednosti. Novak je u 53. minutu duplirao prednost, pa Novosađani nisu imali ni vremena ni snage za preokret.

Ipak, priliku za revanš imaće već sutra kada se ponovo sastaju sa ekipom Mladosti, a još jedan meč u nedelju će odigrati i Crvene zvezda a rival će joj opet biti Triglav. 

You might also like

Comments are closed.