Crvena zvezda u polufinalu IHL lige

Hokejaši Crvene zvezde opravdali su ulogu favorita i plasirali su se u polufinale plej-ofa IHL lige. Crveno-beli su i u revanš meču četvrtfinalne serije pobedili Vojvodinu sa 8:2 (1:0, 3:0, 4:2 )i rezultatom 2-0 u seriji i izborili učešće u polufinalu.

Posle samo dva minuta igre Crvena zvezda je došlo u vođstvo, a nakon asistencije Uglješe Novakovića mrežu je zatresao Pavel Popravka. Crveno-beli su bili su znatno efikasniji u drugoj trećini, a naročito u uvodnih osam minuta druge deonice. Posle dobre kombinacije Gaidaša i Kulešova gol za Crvenu zvezdu u 22. minutu postigao je Mihal Daniel, a na 3:0 u 26. minutu povisio Marko Brkušanin.

Igrača više Zvezda je na pravi način iskoristila u 28. minutu, a na asistenciju Bogdana Gaidaša strelac je bio Vjačeslav Čegrintsev.Već tada je praktično bila jasno da će Zvezda trijumfovati, pitanje pobednika praktično bilo rešeno, a crveno-beli su u poslednjoj deonici pobedu učinili ubedljivijom.

Novosađani su uspeli da smanje na 4:1 preko Miloša Babića, ali je onda opet usledila serija crveno-belih. U strelce su se upisali Novaković, Gaidaš, Cvik za vođstvo od 7:1. Nemanja Vučurević je potigao još jedan gol za domaće, a konačan rezultat postavio je Mirko Đumić.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.