SHLS počeo pripreme za organizaciju naredne takmičarske sezone

Sa željom da se podigne nivo domaćih takmičenja, Savez hokeja na ledu Srbije već je krenuo u pripreme za organizaciju naredne takmičarske sezone. Shodno tome direktor takmičenja SHLS Bogdan Dabović uputio je zvaničan dopis klubovima: HK Spartak, HK Vojvodina, HK NS Stars, HK Red Team, HK Marbo, SKHL Crvena Zvezda i HK Partizan sa ciljem da se napravi jedinstvena baza svih hokejaša i hokejašica za koje klubovi očekuju da će moći da računaju u sezoni 2019/2020.

– Kako bismo imali realnu sliku trenutnog stanja neophodno je da imamo sve potrebne podatke. U tome nam je potrebna pomoć i saradnja klubova. Neophodno je napraviti vrlo detaljnu analizu raspoloživog kadra, jer ćemo na osnovu toga moći da napravimo realan i ostvariv plan takmičenja za sezonu 2019/2020 – objasnio je Bogdan Dabović i potom dodao:

– Predvideli smo održavanje niza sastanaka i konsultacija u najkraćem vremenskom roku kako bismo pronašli najbolje moguće rešenje. Nadam se da ćemo u ovom procesu imati podršku klubova, jer samo zajedničkim snagama možemo da radimo u najboljem interesu srpskog hokeja – konstatovao je Dabović.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.