Vojvodini od Saveza 538.000 dinara!

Na osnovu odluke koju je Upravni odbor Saveza hokeja na ledu Srbije doneo 21. januara 2019. godine, Hokejaškom klubu Vojvodina biće uplaćeno 538.000 dinara! Naime, na pomenutoj sednici Upravnog odbora SHLS izglasano je da se klubovima koji odigraju sve utakmice, prema kalendaru koji su međusobno dogovorili i koji je usaglašen sa direktorom takmičenja Bogdanom Dabovićem, dodeli novčana pomoć.

Uvidom u izveštaj direktora takmičenja Bogdana Dabovića, konstatovano je da je samo HK Vojvodina ispunila ustanovljena pravila i sve postavljene uslove, pa će finasijska sredstva u ukupnom iznosu od 538.000 dinara biti uplaćena u roku od 60 dana.

Za Novosađane je na osnovu troškova organizacija turnira U8 i U10 Erste Lige budućih šampiona predviđeno po 48.000 dinara, a za troškove prevoza u ova dva takmičenja iznos od po 69.000 dinara.

Za troškove organizacije utakmica U12 Prvenstva Srbije predviđeno je 160.000 dinara, a za troškove prevoza u U12 i U15 Prvenstvu Srbije iznos od po 72.000 dinara. Generalni sekretar SHLS Aleksandar Milosavljević ovaj predlog dostavio je članovima Upravnog odbora, koji do 16. maja imaju rok da se o njemu izjasne.

Podsećamo, Savez hokeja na ledu Srbije je organizacijom dva Svetska prvenstva ove godine prihodovao dodatna sredsva koja je namenio da prosledi klubovima i pomogne njihovo funkcionisanje, ali je nažalost samo jedan klub na to ostvario pravo.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.