Zvezda nastavlja sa pobedama

Oklopnici Crvene zvezde upisali su i drugu pobedu na Kontinental kupu u Istambulu savladavši domaći Zejtinburnu 6:2 (1:1, 2:1, 3:0).

Hokejaši Zejtinburua poveli su u osmom minutu golom Jusufa Halila, ali je mladi srpski reprezentativac Marko Dragović izjednačio četiri minuta kasnije. Prvi deo završen je rezultatom 1:1, a Vjačeslavu Čegrincevu trebalo je samo 28 sekundi igre u nastavku da savlada golmana Tolgu Bozacija i crveno-beli su poveli 2:1. Posle čvrste igre do kraja druge trećine još po pak u mreži oba golmana, u 31. minutu Ivan Janković povećao je prednost na 3:1, a katastrofu u najavi domaćina ublažio je Emre Faner tri minuta kasnije.

U poslednjoj trećini razigrali su se Beograđani, još dva puta je Janković matirao golmana domaćina turnira i uz gol Ivana Anića oklopnici Zvezde stigli su do 6:2 i prvog mesta u A grupi.

Najefikasniji na utakmici bio je Ivan Janković koji je tri puta spakovao pak iza leđa golmana Zejtinburua, dok je mladi Marko Dragović meč završio sa golom i asistencijom, a Marko Brkušanin je imao dva uspešna dodavanja. Golman Petar Stepanović odbranio je 30 pokušaja domaćina da poentiraju.

U nedelju, poslednjeg dana turnira, naši hokejaši igraju sa bugarskim predstavnikom Ibris skejt iz Sofije u 13.00.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.