Dvostruko slavlje Lala u Celju

Hokejaši Vojvodine su i u drugom duelu dvomeča sa Celjem bili nadmoćniji od domaćina, pa se u Novi Sad vraćaju sa velikih šest bodova.

Celje – Vojvodina 3:6 (1:1, 2:2, 0:3)

Dvorana Celje. Gledalaca: 100. Sudije: Fajdiga, Snoj i Turk. Strelci: 0:1 Beret Kol (10:45), 1:1 Žan Flaj (9:44), 1:2 Siniša Pajić (23:42), 2:2 Urh Jeram (31:07), 2:3 Nemanja Vučurević (31:42), 3:3 Niko Nemeček (34:36), 3:4 Viktor Čengeri (50:48), 3:5 Nikola Pušac (52:13), 3:6 Miloš Pušac (56:20). Isključenja: Celje 4, Vojvodina 12 minuta.

CELJE: Vasić, Gajšek, Ćurčić, J. Flajs, Ž. Fljs, Grošelj, Jeram, Klavžar, Kuković, Nemeček, Ogrizek, Podrekar, Pogačik, Srebot, Vilfan, Voh, Zupanc.

VOJVODINA: Beukebum, Gnip, Bjelogrlić, Čengeri, Kol, Dergačev, Ekmešić, Jerković, Nikolić, Pajić, M. Pušac, N. Pušac, Radosavljević, Tomašević, Vučurević.

Posle veoma teške i naporne utakmice u subotu u Celju, Novosađani su i u drugi duel ušli maksimalno motivisani. Iako su tri puta vodili u prve dve trećine Celjani su uspevali da drže korak i posle 40 minuta biloje 3:3. Goleadu je otvorio Beret Kol u 11. minutu, a punjenje mreže mladog Bojana Vasića nastavili su Siniša Pajić i Nemanja Vučurević u drugoj trećini.

U odlučujućem poslednjem delu igre oklopnici Vojvodine pokazali su da su fizički mnogo spremniji od domaćina, da je kondicioni trener Ilija Maletić uradio dobar posao u pripremnom periodu, pa su posle napornog prvog dana imali dovoljno snage da izrešetaju već načetu mrežu Vasića. Viktor Čengeri i braća Nikola i Miloš Pušac spakovali su po pak u gol domaćina za konačnih 6:3.

Uspeh Novosađana u Celju još je veći jer su u drugom duelu igrali bez jednog od najiskusnijih igrača, Kanađanina Džona Stefansona, a Relja Radosavljević na led je izašao sa teškom povredom desne, šuterske, ruke i upisao asisetnciju. Još jednom je najefikasniji bio Miloš Pušac koji je posle het-trika prvog dana u drugom duelu pored gola imao i četiri fenomenalna dodavanja.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.