Dinić blistao u Lozani

Predstavnik Srbije na Zimskim olimpijskim igrama u Lozani u hokeju tri na tri Matija Dinić odigrao je dve fenomealne utakmice za Crveni tim.

U prvom duelu Crveni su slavili protiv Crnih 12:9, Matija je dva puta zstresao mrežu, dok su u drugom veoma zanimljivom i dinamičnom meču izgubili od Zelenih na penale 9:8.

Valentinina Siva ekipa poražena je u prepodnevnom meču od Žutih 11:5, ali su devojke sastavile redove i u poslednjem meču dana kad se i naša mladan hokejašica upisala u listu strelaca, savladale Braon tim 9:7.

– Izgubile smo dva meča, ali to nije kraj, pobedom protiv Braon tima vratile smo se u igru. Ekipa je super, sve se družimo, niko se ne izdvaja, počinjemo da dišemo kao jedna – zadovoljna je bila Valentina Vrhoci posle drugog takmičarskog dana.

– I Valentina i Matija su odlično igrali drugog dana. U prvom meču Matija je postigao dva lepa gola, a drugi je bio neverovatan. Izgubili su na penale, ali gledali smo neverovatan hokej.Valentina i pored dobre igre nije imala sreće, pa su posle dve utakmice izostali rezultati Sivog tima. Ipak, kraj drugog takmičarskog dana i pobeda uz Valentinin pogodak doneli su devojkama nadu za bolji plasman– sumirao je učinak naših predstavnika u Lozani Bogdan Dabović.

Posle tri kola oba tima imaju po pobedu i dva poraza, i nalaze se na petom mestu.

Matijin Crevni tim u nedelju od 10:30 igra protiv Sivog, a od 16:00 očekuje ih duel sa Braon timom. Valentina na led izlazi u 13:30 na duel Crvenima i 17:00 na megadan devojkama iz Braon tima.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.