Karpatska liga: Partizan spreman za Mihalovce

Hokejaši Partizana, selekcija do 16 godina putuje u četvrtak u Slovačku, u Mihalovce gde će od 7. – 9. februara igrati utakmice trećeg kola Karpatske lige.

Mladi oklopnici Partizana brane titulu osvojenu prošle godine, ali u jačoj konkourenciji to nije ni malo lako.

– Sve je teže kako se bliži kraj takmičenja, ekipe se pojačavaju, prave se selekt timovi. Igrači su fizički spremni, ali veliki je problem što nemaju ne samo jake, već skoro nikakve utakmice. Od prošlog kola odigrali su samo tri meča, dva sa Spartakom i jedan sa Vojvodinom, dok su naši rivali sigurno imali bar 15-20 utakmica. Uz postavu iz Belorusije koja dolazi da nam pomogne mogli bi samo da se borimo za opstanak – oprezan je pred treće kolo Karpatske lige trener Igor Kosović.

U Crvenoj grupi Orlove divizije rivali Partizana su Mladež Mihalovce, Križjanka Kijev, Sanok, Minsk i Debrecin a gost – domaćin trećeg kola je Trebišov.

– Sistem takmičenja je odličan, četiri kola po šest utakmica mnogo znači igačima za podizanje kvaliteta igre. Isto tako mogu mnogo da nauče od momaka iz Belorusije, zaista su neverovatni igrači. Uživam da ih gledam kako igraju, njima nije potrebno puno pričati i objašnjavati, izađu na led i pojedu protivnike – Kosović ima samo reči hvale za postavu iz Belorusije.

Raspored utakmica:

7.02. 11.15 Partizan – Mladež Mihalovce; 16.30 Minsk – Partizan

8.02. 9.45 Partizan – Sanok; 13.45 Trebišov – Partizan

9.02. 8.55 Debrecin – Partizan; 12:55 Partizan – Križjanka Kijev

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.