IHL: Srpski derbi na kraju prvog dela šampionata

Plej-of IHL šampionata počinje u sredu, a hokejaši Crvene zvezde i Vojvodine u subotu u 16.15 u ledenoj dvorani „Pionir“ ukrstiće palice u poslednjem duelu prvog dela takmičenja.

Obe ekipe maksimalno spremne ulaze u završni obračun.

– Utakmica sa Vojvodinom predstavlja kraj mini ciklusa priprema pred plej-of. Doigravanje počinjemo u top formi, očekuje nas duel sa Jesenicama u Beogradu. Idemo na pobedu u nedelju protiv Novosađana, a glavni cilj nam je odbrana titule – optimističan je pred meč sa Vojvodinom kapiten Crvene zvezde Marko Brkušanin.

Sa druge strane, oklopnici Vojvodine i pored tri poraza od Beograđana u sezoni ne gube nadu da mogu da naprave iznenađenje.

– Osećamo se dosta spremniji, radili smo mnogo, uigravali se. Ovo nam je zenit sezone i utakmica sa Zvezdom je poslednja provera pred prvo kolo plej-ofa i duel sa ekipom Mladosti iz Zagreba. Ulazimo u meč maksimalno koncentrisani i moramo da svih 60 minuta dajemo svoj maksimum – i kapiten Vojvodine Nemanja Vučurević u pozitivnom je raspoloženju pred poslednji duel u prvom delu sezone sa Crvenom zvezdom.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.