Četvrti međunarodni turnir „Future stars“ u Novom Sadu

Ovog vikenda u Novom Sadu u organizaciji hokejaškog kluba NS Stars održan je četvrti međunarodni turnir „Future stars“ za igrače do osam i 10 godina.

Na led u Novom Sadu izašlo 268 hokejašica i hokejaša iz 26 ekipa. Dečaci i devojčice iz Srbije, Bugarske, Hrvatske i Bosne odigrali su 108 utakmica, pokazali šta i koliko znaju, ali i upoznali nove drugare i stekli nova prijateljstva.

– Bilo je naporno, ali i lepo. Deca su se družila i igrala hokej, iako su beleženi rezultati, pobednik turnira nije proglašen jer svi su oni pobednici. Svi učesnici su na kraju dobili medalje, a timovi su dobili poklone. Odmora nema, već se spremamo za sledeći turnir za igrače do 13 godina koji je na programu za vikend koji je pred nama – zadovoljan je koordinator turnira Dragoslav Pajić.

Osim utakmica, mali oklopnici takmičili su se u hokejaškim veštinama, pa su posebna priznanja dobili Vid Milojević (U8, Crvena zvezda) i Jakub Silajdžić (U10, HK Vukovi), najbolji golmani su Aleksa Zdravkova (U8 HC Slavia Sofija) i Alek Spalević (U10, Crvena zvezda). Najbolji strelci su Matija Tomić (U8, KHL Zagreb) i Petar Kačunković (U10, Crvena zvezda).

Ekipe učesnice iz 12 klubova iz zemlje i regiona su; HK NSA, KHL Sisak, HC Slavia, Irbis, HK Vukovi, KHL Zagreb, Škola hokeja „Zagi“, HK Lavice, Girls Serbia, HK Spartak, Škola hokeja HK Vojvodina, HK Partizan, SKHL Crvena zvezda, HK Vojvodina i NS Stars.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.