LBŠ U8: Dobar domaćin HK Marbo

U subotu je u ledenoj dvorani „Pionir“ u Beogradu odigran šesti turnir Lige budućih šampiona za igrače do osam godina u organizaciji HK Marbo.

Slobodna je bila ekipa NS Starsa, a u Beogradu je hokej igralo više od 90 devojčica i dečaka iz šest klubova. Selekcije U8 Partizana, Vojvodine, Crvene zvezde, Red tima, Spartaka i Marba izašle su na led „Pionira“ da pokažu šta znaju i umeju u najrbržem kolektivnom sportu na svetu.

– Bio je ovo još jedan izuzetan turnir. Pravila takmičenja su skoro u potpunosti ispoštovana, sve ekipe su došle kompletne, takmičarske knjižice su posle lekarskih pregleda uredno overene. Svi igrači osim hokejaša Crvene zvezde igrali su u opremi predviđenoj za ovo takmičenje – zadovoljan je napretkom i saradnjom klubova i Saveza koordinator takmičenja Rale Šemsedinović.

Mlađim selekcijama koje igraju u okviru Lige budućih šampiona ostao je još jedan turnir 28. marta, dok selekcije U10, osim redovnog kola imaju dva zaostala turnira. Hokejaški klub Partizan zaostali turnir zakazao je za 15. mart.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.