Priprema kalendara takmičenja

Nova hokejaška sezona se polako približava. U nadi da globalna pandemija virusa COVID-19 neće imati uticaj, direktor takmičenja Bogdan Dabović je 31.07.2020. od klubova putem e-maila zatražio da izvrše prijave selekcija za sezonu 2020/21, i da iste dostave Kancelariji SHLS-a do  07.08.2020. Na osnovu pomenutih prijava kreirao bi se predlog kalendara takmičenja uz ostavljanje dovoljno vremena za eventualne izmene, nakon ponovnih razgovora sa klubovima, ukoliko za to bude potrebe.

Za takmičenje u sezoni 2020/2021 prijavile su se sledeće ekipe: HK „NS Stars“ (U8, U10, U12, U14), HK „Vojvodina“ (U8, U10, U12, U14 i Seniori), HK „Marbo“ (U8, U10, U12), HK „Partizan“ (U8, U10, U12, U14 i U17) i HK „Spartak“ (U8, U10, seniori – Prva B liga).

Na žalost od SHKL „Crvena zvezda“ na adresu Saveza još uvek nije stigao odgovor.
Verujem da Crvena zvezda ima dovoljan broj igrača/ica u određenim selekcijama sa kojima može nastupati  u sezoni pred nama. Probaćemo ponovo da kontaktiramo predstavnike Zvezde u nadi da ćemo ovoga puta dobiti odgovor i na osnovu njega kreirati  predlog kalendara takmičenja koji je, siguran sam, veoma važan svim klubovima – izjavio je Bogran Dabović .

Svakako na prvom mestu su zdravlje i bezbednost igrača/ica i sportskih radnika, a SHLS poštuje sve preporuke kriznog štaba, Zdravstvene organizacije, Ministarstva omladine i sporta, kao i IIHF-a, o čemu redovno izveštava klubove. Uskoro ćemo podeliti sa vama više detalja o ovoj temi.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.