Uspešan trening kamp NS Starsa u Sarajevu

Hokejaši NS Starsa završavaju učešće na sedmodnevnom kampu koju je protekle nedelje održan u Sarajevu i u petak se vraćaju u Srbiju. Na kampu je treniralo 27 malih hokejaša koji su bili podeljeni u dve grupe:

– U Sarajevu smo imali odlične uslove za rad, a najvažnija stvar je da su deca imala priliku da treniraju tri puta dnevno, od čega čak dva puta na ledu – zadovoljno konstatuje trener NS Starsa Siniša Pajić i dodaje:

– Bili smo u prilici i da obilazimo grad, koji je svojevremeno bio domaćin zimskih Olimpijskih igara. Potrudili smo se da što je moguće više animiramo decu, da im svaki dan bude ispunjen i da iz Sarajeva ponesu lepe uspomene. Rad je bio izvarnedan, ledena ploča je doduše bila manja od uobičajene, ali s obzirom da smo po grupi imali manje od 15 dece na treningu, to je bilo sasvim dovoljno. Korišćenje leda u ovo doba godine za nas je prava priviligeija, iz Novog Sada smo poneli sve potrbne rekvizite, a na treninzima smo sproveli u delo sve što smo zamislili – zaključio je Pajić.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.