Pak u glavu – za sve ljubitelje hokeja

Sjajna vest za sve ljubitelje hokeja u regionu. Pokrenut je hokejaški podkast koji će se baviti svim aktuelnostima najbrže kolektivne igre na svetu, počevši od dešavanja u NHL-u, preko aktuelnosti u KHL pa sve do zbivanja u regionalnoj IHL i domaćoj ligi.

Autor i idejni tvorac ovog podkasta je naš najistaknutiji hokejaški sudija Ivan Nedeljković koji je 15 godina igrao hokej, bio je reprezentativac Srbije, učesnik dva svetska prvenstva, a nakon povrede, zbog koje je morao da završi igračku karijeru, postao je arbitar. Prošao je prestižni program za razvoj sudija u SAD, tek drugi Evropljanin kome je to pošlo za rukom. Dve godine sudio je u Americi, a potom u austrijskoj, mađarskoj ligi i IHL-u. Za deset godina, pravdu na ledu delio je na preko 400 utakmica, a kao sudija bio je učesnik šest svetskih prvenstava.

Na podkastu pod nazivom Pak u glavu, Nedeljkoviću društvo u razgovoru prave Jovana Strinić i poznati novinar TV Sport klub i veliki poznavalac hokeja Predrag Jurišević.

– Ideja je da se širi poznavanje hokeja na našim prostorima – kaže Nedeljković o ovom ambicioznom projektu i dodaje:

– Najviše ćemo se baviti aktulenostima u NHL-u, shodno popularnosti koju ima, ali neće izostati ni hokejaške priče iz regiona. Dovodićemo razne goste, iz Srbije ali i okolnih zemalja, analiziraćemo utakmice, baviti se „insajderskim pričama“, sve u svemu mnogo zanimljivosti. Biće vrlo atraktivnih sagovornika, ali ne bih želeo sve da otkrivam.

Podkast će se svakog petka emitovati na jutjubu u 13 sati:

– Želja nam se da na ovaj način promovišemo hokej, da ako je moguće kroz zanimljive priče privučemo što više dece da se bave ovim prelepim sportom, da animiramo sve hokejaške zaljubljenilke, ali i da približimo hokej ljubiteljima ostalih sportova da zavole i ovu igru – objasnio je Nedeljković.

Prvu epizodu podkasta Pak u glavu možete pogledati OVDE.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.