Minulog vikenda SHLS okupio preko 200 hokejaša u Pioniru

Savez hokeja na ledu Srbije maksimalno želi da iskoristi činjenicu da je ledena dvorana Pionir posle tridesetak godina funkcionalna tokom maja. Nakon velikog angažovanja čelnika SHLS da se produži hokejška sezona, pokrenuta je još jedna akcija koja za cilj ima formiranje baze igrača, kao i podizanje kvaliteta rada usvim selekcijama. .
Shodno tome, SHLS je minulog vikenda organizovao okupljanje i treninge za hokejaše, počevši sa seniorskom kategorijom, a zaključno sa igračima rođenim 2009. godine. Pozvano je preko 200 hokejaša,  od kojih su prisutni bili podeljeni u četiri trenažne grupe i koji su na ledu proveli po dva sata:

– Želja nam je bila da okupimo igrače svih takmičarskih selekcija, napravimo pre svega jedno sjajno druženje, ali i da proverimo trenutnu spremnost igrača. Verujemo da na ovakav način i kroz ovakva okupljanja, zajedno sa trenerima domaćih klubova koji su veliki deo ove organizacije, možemo da unapredimo rad, uvidimo da li postoje propusti, kao i da stvorimo reprezentativni kult kod mlađih selekcija. Trudićemo se da ovakva okupljanja budu učestala, jer samo na ovaj način i ulaganjem u mlade hokej u Srbiji imaće budućnost – rekao je Danilo Vukotić, generalni sekretar Saveza hokeja na ledu Srbije.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.