Održan Memorijalni turnir "Dimitrije Mića Rudić", pobede Drvenih nogica i RR501

 

Turnir veterana i amatera koji se tradicionalno održava krajem novembra u novosadskoj "kraljici" ledenih sportova, ove godine okupio je 11 ekipa koje su nastupale u dve kategorije, do 40 i preko 40 godina. U kategoriji mlađih veterana takmičilo se šest ekipa iz regiona: Telemach, Blejski vitezi, Prevoje (svi iz Slovenije), LNH (Hrvatska), Drvene nogice i domaćin Vojvodina. Posle takmičenja po grupama u nedelju je igrano razigravanje za plasman, a konačnu pobedu odnele su beogradske Drvene nogice koje su u finalu nadigrale ljubljanski Telemah.

Među starijim veteranima po ligaškom sistemu zaigralo je pet ekipa: RR501 (Slovačka), Prevoje (Slovenija), Ice Devils (Bugarska), Drvene Nogice i Vojvodina. Ukupnu pobedu odneli su iskusni slovački veterani RR501, koji poput većine učesnika već dugi niz godina redovno učestvuju na turnirima u našoj zemlji, dok je drugo mesto osvojio domaćin turnira, novosadska Vojvodina.

Tokom trodnevnog trajanja turnira odigrane su ukupno 22 utakmice u skladu sa IIHF i CARHA (Canadian Adult Recreational Hockey Association) pravilima.

Foto: Vera Dimov

Galeriju fotografija možete da pogledate na fejsbuk stranici HK Vojvodina na OVOM linku.

 

You might also like

Comments are closed.