Razvojna prilika za sve hokejaše: Poziv na kamp “Karataš”

Savez hokeja na ledu Srbije sa zadovoljstvom poziva sve zainteresovane hokejaše i hokejašice 2009/10 godište na sportski kamp „Karataš“, koji će se održati od 9. do 14. avgusta u Davidovcu.

Želja saveza je da kroz raznolike treninge i timski rad, unapredi hokejaške veštine svih učesnika i ojača timski duh. Sve aktivnosti su pažljivo osmišljene kako bi se pružilo optimalno iskustvo svim učesnicima.

Posebno smo ponosni na činjenicu da smo ove godine obezbedili mesto za 46 učesnika. Ova brojka predstavlja značajan napredak u odnosu na prethodnu godinu, kada je bilo moguće primiti samo 15 igrača i igračica.

Cena kampa iznosi 13.500 dinara i uključuje sve troškove vezane za prevoz, smeštaj, ishranu, treninge, testiranja i sve aktivnosti tokom trajanja kampa. Svakodnevno će se održavati treninzi u trajanju od tri sata, a nakon toga će uslediti team building aktivnosti koje će doprineti razvoju timskog duha i saradnje.

Savez hokeja na ledu Srbije je ovu ponudu već uputio svim klubovima, s nadom da će oni proslediti ovaj poziv svojim članovima. Molimo vas da kontaktirate svoj klub i izrazite svoj interes za učešće u kampu što je pre moguće, kako bismo mogli pravovremeno organizovati sve potrebne pripreme. Takođe, možete se prijaviti putem ovog linka.

Ukoliko imate dodatna pitanja ili nedoumice, slobodno nas kontaktirajte. Radujemo se vašem dolasku na kamp „Karataš“ i pružanju jedinstvenih i nezaboravnih trenutaka na ledu.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.