Zajedno za budućnost hokeja u Srbiji: Savez uz klubove do boljeg sistema

Savez hokeja na ledu Srbije pozvao je sve redovne članove SHLS na bitan sastanak u cilju planiranja sledeće sezone i unapređenja hokejaških aktivnosti u zemlji.

Nakon što je klub NS Stars već potvrdio svoje prisustvo na sastanku, Savez hokeja na ledu Srbije izražava nadu da će i ostali klubovi prihvatiti ovu inicijativu i prijaviti se za isti. Rok za prijavu klubova je 28. jun, a iz svakog kluba mogućnost prisustva imaju minimalno jedan, a maksimalno dva člana.

Sastanak će se fokusirati na nekoliko ključnih tema. Prvenstveno je želja da se pregleda baza igrača kako bi se dobila jasna slika o trenutnom stanju i identifikovale oblasti za dalje poboljšanje. Takođe, SHLS insistira da se adresiraju specifični problemi u određenim kategorijama kako bi se pružila podrška klubovima u rešavanju tih izazova.

Osim toga, SHLS izražava nadu da će klubovi dati konkretne predloge za napredak hokeja u Srbiji. Svi klubovi su pozvani da iznesu svoje ideje i sugestije kako bi se zajednički radilo na unapređenju sporta i stvaranju boljih uslova za razvoj igrača.

Takođe, na sastanku će biti razmotrena kategorizacija takmičenja, posebno u pogledu rasporeda utakmica (Par/Nepar), kako bi se osigurala ravnoteža takmičenja i kako bi se svim klubovima omogućila pravična prilika za napredak.

Savez hokeja na ledu Srbije želi da naglasi značaj ovog sastanka i poziva sve klubove da se aktivno uključe u proces planiranja i donošenja odluka koje će oblikovati budućnost hokeja u Srbiji.

Za sve dodatne informacije i prijavu za sastanak, klubovi se mole da se obrate Savezu hokeja na ledu Srbije putem zvaničnih kanala komunikacije.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.