Voliš hokej? Budi volonter na Svetskom prvenstvu u Novom Sadu

 

Srpski hokej i ove godine je dobio priznanje od Međunarodne hokejaške federacije (IIHF) u vidu organizacije jednog planetarnog takmičenja, na kojem će osim reprezentacije Srbije, koja brani bronzanu medalju osvojenu prošle godine u madridskom predgrađu Valdemorou, učestvovati i selekcije Australije, Belgije, Islanda, Holandije i Španije. Biće to sedmi put u poslednjih šest godina da Srbija organizuje jedan svetski šampionat i treći uzastopni šampionat u svim kategorijama kojem je domaćin Novi Sad.

Nijedno od ovih takmičenja ne bi moglo da bude realizovano bez velike pomoći volontera koji su bili važan deo svake dosadašnje reprezentativne akcije kojoj je Srbija bila domaćin. Upravo iz tog razloga Savez hokeja na ledu Srbije poziva volontere koji žele da učestvuju u organizaciji i realizaciji Svetskog prvenstva za igrače do 18 godina Divizije II, Grupa B, da pošalju svoje prijave putem elektronske pošte sandra.drozdik@gmail.com do, odnosno, zaključno sa sredom, 8. martom.

Prijava kandidata treba da sadrži:

  • ime i prezime kandidata,
  • kontakt telefon,
  • datum rođenja i
  • prethodna volonterska iskustva.

Ovom prilikom napominjemo da je neophodno da kandidati govore engleski jezik, da ne smeju biti mlađi od 16 godina, kao i da kandidati koji nisu iz Novog Sada mogu da sa prijave, ali da Savez hokeja na ledu Srbije nije u mogućnosti da snosi njihove putne i troškove boravka u Novom Sadu tokom trajanja Svetskog prvenstva.

Budite deo našeg tima i pomozite da se gostima iz inostranstva još jednom pokažemo u pravom svetlu, a reprezentaciji Srbije stvorimo uslove za još jedan odličan rezultat na svetskim šampionatima.

Sva dodatna pitanja budite slobodni da postavite putem elektronske pošte sandra.drozdik@gmail.com.

Zvaničan letak Svetskog prvenstva u Novom Sadu

 

You might also like

Comments are closed.