Zvezda povela u polufinalnoj seriji plej-ofa IHL lige

Hokejaši Crvene zvezde pobedom su stratovali u polufinalnoj seriji plej-ofa IHL lige. Crveno-beli su na gostovanju u Sloveniji ubedljivo savladali Slaviju Junior sa 8:1 (4:1, 3:0, 1:0) i tako došli na korak od plasmana u finale plej-ofa regionalnog takmičenja.

Domaći su neočekivano poveli u četvrtom minutu, ali to je sve što su na ovom meču uspeli da urade. Ostatak meča je bio potpuno u znaku izabranika Jovice Rusa. Samo dva minuta kasnije Kerezović je na asistenciju Španjevića izjednačio, a još samo 18 sekundi bilo je potrebno Zvezdinim hokejašima da dođu i do vođstva. Mrežu j zatresao Novaković posle dodavanja Daniela i Španjevića. Do kraja prve trećine u strelce su se upisali Vukičević i Sabadoš za vođstvo od 4:1.

U istom ritmu hokejaši Crvene zvezde nastavili su i u drugoj deonici. Dragović je postigao gol na asistenciju Popravke, a potom se u strelce upisao i Popravka posle dodavanja Đumića. Posle pola sata igre na semaforu je pisalo 7:1, Čegrintsev  je pak smestio u mrežu na asistenciju Anića, a konačan rezultat u 44. minutu postavio je Kulešov.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.