Inline

Inline (27)

Inlajn hokej klub Pirati osvojio je prvu titulu državnog prvaka u hokeju na rolerima, pošto je bio najbolji u Prvenstvu Srbije u sezoni 2017. Drugo mesto zauzeo je lanjski šampion Partizan, a treće subotički Spartak.

Prvog dana poslednjeg vikenda u maju odigran je vanredni turnir Prvenstva Srbije u inlajn hokeju u sezoni 2017, posle kojeg je došlo do promene pri samom vrhu tabele. Crvena zvezda je vezala petu pobedu u sezoni i stigla do druge pozicije, dok je prve bodove u sezoni osvojila i novosadska Vojvodina.

Osam utakmica odigrano je na trećem turniru Prvenstva Srbije u inlajn hokeju u sezoni 2017. igranom u subotu, 20. maja u hali "Crna rupa" na Zvezdari. Tri pobede u isto toliko mečeva zabeležio je aktuelni prvak Partizan, prve pobede u sezoni upisala je Crvena zvezda, dok je nova dva trijumfa postigao lider na tabeli, ekipa Pirata.

Samo četiri od osam planiranih utakmica odigrano je na drugom turniru Prvenstva Srbije u inlajn hokeju u sezoni 2017. igranom u subotu, 6. maja u hali "Crna rupa" na Zvezdari. Najbolje partije i rezultate zabeležili su Pirati i Spartak.

Inlajn hokejaši Pirata i Belih orlova zabeležili su stoprocentan učinak na prvom turniru Prvenstva Srbije u sezoni 2017. koje je u subotu počelo u hali "Crna rupa" na Zvezdari.

Prvenstvo Srbije u inlajn hokeju za 2017. godinu počelo je u subotu utakmicama prvog turnira sezone u hali "Crna rupa" na Zvezdari.

Četvrti turnir Prvenstva Srbije u inlajn hokeju odigran je u nedelju, 28. avgusta u hali "Crna rupa" na Zvezdari, uz učešće četiri od šest ekipa.

Četvrti turnir Prvenstva Srbije u inlajn hokeju planiran za nedelju, 3. jul odložen je za početak septembra.

Reprezentacija Srbije u inlajn hokeju savladala je Belgiju rezultatom 9:5 (1:2, 2:0, 2:3, 4:0), u utakmici za peto mesto na kvalifikacionom turniru za Svetsko prvenstvo Divizije I koji se danas završava u austrijskom Štajndorfu.

Reprezentacija Srbije u inlajn hokeju poražena je od selekcije Makedonije rezultatom 6:5 (4:1, 0:0, 0:2, 2:2), u poslednjem kolu kvalifikacionog turnira za Svetsko prvenstvo Divizije I i tako takmičenje u grupi A okončala na trećoj poziciji.

Reprezentacija Srbije u inlajn hokeju sastaje se u petak od 16 časova sa selekcijom Makedonije, u meču poslednjeg kola kvalifikacionog turnira za Svetsko prvenstvo Divizije I, koji će odlučiti o pozicijama dva i tri u grupi A.

Reprezentacija Srbije u inlajn hokeju ubedljivo je savladala selekciju Bugarske rezultatom 14:4 (3:2, 2:0, 2:1, 7:1), u drugom kolu kvalifikacionog turnira za Svetsko prvenstvo Divizije I, koji se igra u austrijskom Štajndorfu.

Reprezentacija Srbije u inlajn hokeju poražena je od domaće selekcije Austrije rezultatom 11:2 (3:1, 3:0, 3:0, 2:1), u prvom kolu kvalifikacionog turnira za Svetsko prvenstvo Divizije I, koji je u sredu počeo u Štajndorfu.

Reprezentacija Srbije u inlajn hokeju u sredu od 20 časova protiv domaćina Austrije igra prvi meč na kvalifikacionom turniru za Svetsko prvenstvo Divizije I, koji se od 22. do 25. juna održava u Štajndorfu.

Reprezentacija Srbije u inlajn hokeju utakmicama u Zagrebu protiv selekcije Hrvatske završila je pripremni period za kvalifikacioni turnir za Svetsko prvenstvo Divizije I, koji će od 22. do 25. juna biti održan u austrijskom Štajndorfu.

Page 1 of 2